Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Legyél te is ösztöndíjas!

Szöveg: honvedelem.hu |  2015. szeptember 19. 11:06

A Honvédelmi Minisztérium 2015/2016. első félévére ismét meghirdeti két pályázatát, a Lippai Balázs esélyegyenlőséget elősegítő ösztöndíjat, valamint a Béri Balogh Ádám középiskolai ösztöndíjat. 

Ha a „Katonai alapismeretek" szabadon választott érettségi tantárgyat tanulod, vagy ha felsőfokú intézményben honvédelmi ismeretek tantárgyat a 2014/2015. tanulmányi év második félévében vetted fel, továbbá a tanulmányi átlagod 3,00, vagy a feletti, és jó magaviseletű tanuló vagy, akkor semmiképpen se felejtsd el szeptember 25-ig megpályázni a Lippai Balázs ösztöndíjat.

A Honvédelmi Minisztérium 2003 óta minden félévben odaítéli az esélyegyenlőséget elősegítő ösztöndíjat, amely a tehetséges, de hátrányos helyzetű roma fiatalok esélyeit kívánja javítani.

A Béri Balogh Ádám középiskolai ösztöndíjra akkor tudsz jelentkezni, ha tanulsz „Katonai alapismeretek" tantárgyat, példás a magaviseleted, testnevelésből az érdemjegyed jó, illetve a tanulmányi átlagod 4,50 vagy a feletti. Erre szeptember 30-ig tudsz jelentkezni.

További részletek a csatolt dokumentumokban!