Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Lezárult a pótfelvételi

Szöveg: honvedelem.hu / uni-nke.hu |  2016. augusztus 29. 11:58

Közel száz jelentkező jutott be a pótfelvételi eljárásban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem képzéseire. Így összesen 1817 elsőéves hallgató kezdheti meg tanulmányait szeptembertől az intézményben.

http://uni-nke.hu/hirek/2016/08/26/lezarult-a-potfelveteli
1596018932

A legtöbben, közel ötvenen az Államtudományi és Közigazgatási Karra jutottak be a pótfelvételi során. Közülük negyvenen a levelező munkarendű, költségtérítéses közigazgatás-szervező alapképzésen kezdhetik meg tanulmányaikat ősztől.

A Rendészettudományi Kar a katasztrófavédelmi szakon hirdetett pótfelvételit levelező munkarendű, költségtérítéses formában. Az iparbiztonsági szakirányon tizenheten, míg a katasztrófavédelmi műveleti szakirányon tizennégyen teljesítették sikeresen a pótfelvételit.

A Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar a pótfelvételi eljárásban hirdette meg először a nemzetközi tanulmányok mesterképzési szakot, amelyen így szeptembertől szintén elindul a képzés. A NETK-n az őszi tanévet összesen kilenc olyan hallgató kezdheti meg, akik a pótfelvételi követelményeit sikeresen teljesítették.

A Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar is kizárólag mesterképzéseire hirdetett meg pótfelvételit, itt összesen heten teljesítették sikeresen a követelményeket, ők a katonai vezetői, illetve a katonai műveleti logisztika mesterképzésen csatlakoznak az általános eljárásban felvett társaikhoz.