Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nemzetközi légiszállítási konferenciát rendeztek Budapesten

Szöveg: honvedelem.hu |  2014. november 13. 11:29

Budapesten rendezték meg november elején az Európai Mozgáskoordinációs Központ (Movement Coordination Centre Europe – MCCE) Légiszállítási Munkacsoportjának tizenkilencedik, illetve a Stratégiai Légiszállítást Koordináló Részleg (Strategic Airlift Coordination Cell – SALCC) tizennyolcadik  konferenciáját. A rendezvény előkészítésében és lebonyolításában az MH Katonai Közlekedési Központ is jelentős munkát végzett.

1595982367

A tizennyolc országot és hét nemzetközi szervezetet felvonultató szakmai találkozón Reinhard Krell ezredes, az Európai Mozgáskoordinációa Központ igazgatójának vezetésével összesen 54-en vettek részt, köztük az MH Katonai Közlekedési Központ Nemzetközi Szállítástervező Központjának állománya.

A tanácskozásokat Pataki Zsolt alezredes, az MH KKK parancsnokhelyettese nyitotta meg. A résztvevők áttekintették az aktuális feladatokat, a várható európai és missziós légiszállítási igényeket, valamint tárgyaltak a következő évre tervezett szállítási feladatokról, repülési órákról és az ehhez szükséges, pénzügyi erőforrásokról.

1595982367


Fotó: MH KKK

Címkékközlekedés