Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyáron is szerveznek gyermektáborokat a Honvéd Kulturális Központban

Szöveg: Takács Vivien |  2016. május 1. 11:35

Öt különböző nyári tábor várja a nyolc és tizennégy év közötti gyerekeket júniustól augusztusig. Négy tábort Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban szerveznek meg, egyet pedig a Mályiban található Kiképzési, Oktatási és Regeneráló Központban. A táborokra május 15-ig lehet jelentkezni.

Sportolás Mályiban

Június 19. és június 25. között azokat a gyerekeket várják a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen található kiképzési központba, akik szívesen vesznek részt sportbajnokságokon és különböző túrákon. A tábor egy hete alatt – a helyi lehetőségeket kihasználva – lehet majd tollasozni, biliárdozni, dartsozni, valamint fürdőzni a miskolctapolcai barlangfürdőben is.

1596012682

Színjátszás a Stefánián

Kovács Robi, a „Kölyökidő" egykori tinisztárja vezetésével a résztvevők betekintést nyernek a színház és színjátszás világába. Kipróbálhatják a pantomimet, javíthatják beszédtechnikájukat, elsajátíthatják a színészmesterség alapfogásait. Emellett különböző szerepeket is betanulnak, hiszen a hét végére a kis növendékek egy igazi színházi darabot fognak előadni. Mindezt a tíz és tizennégy év közötti fiatalok június 27-től július 1- ig, reggel 7:30 és délután 17 óra között tehetik meg a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban.

1596012682

Evezés, foci és lövészet

A napközis sporttábor különféle sportolási lehetőségekkel várja a fiúkat és lányokat július 4. és július 8. között, tíztől tizennégy éves korig. A gyerekek részt vehetnek egy lézerarénába szervezett programon, evezhetnek, ellátogathatnak a Bodor Major Lovas- és Szabadidő Parkba, valamint úszást, focit és lövészetet is szerveznek számukra. A csapatbajnokságok mellett további meglepetésekkel is készülnek a szervezők.

1596012682

Szabadidős tábor

A Honvéd Kulturális Központ szabadidős táborába azokat a nyolc és tizennégy év közötti gyerekeket várják, akiket érdekel a Fővárosi Állat- és Növénykert, szívesen kalandoznának a Tarzan Parkban vagy a Westernfaluban, illetve szeretnének strandolni, vagy éppen kijutni egy szabaduló szobából. A programok és a helyszínek ugyan naponta változnak, de a hangulat mindig a tetőfokára hág majd.

1596012682

Kul-túra tábor

Augusztus 1-je és augusztus 5-e között kulturális- napközis tábort szervez a Honvéd Kulturális Központ. Hogy mi lesz a program? A nyolc és tizennégy év közötti fiúk és lányok hajókázhatnak a Dunán, felülhetnek a libegőre, strandolhatnak és megtekinthetik a Mezőgazdasági Múzeum legújabb kiállítását is.

1596012683

További részleteket a programokról és a jelentkezésről itt találhat.

Fotó: Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központ archív