Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Óévbúcsúztatók

Szöveg: Takács Vivien |  2013. december 31. 11:57

Ínycsiklandozó ételekkel, sztárvendégekkel, tombolával és táncmulatsággal búcsúztatják az óévet a mátraházi és a balatonkenesei honvédüdülőben, valamint a Honvéd Kulturális Központban.

A Honvéd Kulturális Központ idei szilveszteri kínálatát színesíti a Hadart Művészeti Társulás előadásában, egy hatvanperces operettválogatás az elmúlt több mint száz év slágereiből. A műsorra még kaphatók jegyek. A közel háromszáz vendéget a színházi rendezvény után svédasztalos vacsorával várják. A menü legalább annyira színes, mint a programok: többféle előétel (vadpástétom áfonyamártással), főétel (rosé kacsamell aszalt szilvás camembert mártással és rozmaringos burgonyával) és desszert (Bailey’s torta) közül lehet választani. Az est folyamán fellép még Lorán Barnabás Trabarna humorista, valamint az éjszakai talpalávalóról az Asterix Live Music Band gondoskodik.

Közel száznegyven fő részvételével készül az óévbúcsúztatására a Mátraházi Honvéd Rekreációs Központ üdülője. Az egész estés zenei mulatság mellett a szilveszteri vacsora sem maradhat el. A vendégeket itt is többféle étel várja. A menüben szerepel többek között vad erőleves, tökmagos bundában sült rántott sertéshús, sajtos-zöldséges rizottó, valamint különféle poharas sütemények. Éjfél után nem maradhat el a debreceni virsli és a pogácsa sem.

Az MH Balatonkenesei Rekreációs Központ szilveszteri programja is nagyon izgalmasnak ígérkezik. A kétféle menüajánlat mellett újévi köszöntő, nyereménysorolás és egy sztárvendég is várja a vendégeket. Az üdülőben az óévet Nagy Feróval búcsúztathatják majd a résztvevők. Az éjféli büféasztal kínálatában korhelyleves és roppanós virsli is szerepel.