Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Repülésbiztonsági konferencia Kecskeméten is

Szöveg: Mavronyi Róbert százados |  2013. február 16. 13:20

A 2012-es kiképzési év repülésbiztonsági „roadshow”-jának utolsó állomásaként, Pápa, Veszprém és Szolnok után február 7-én Kecskeméten, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison rendezték meg a repülésbiztonsági konferenciát.

1595949350

Kilián Nándor dandártábornok, bázisparancsnok repülésbiztonsági beszámolója, az azt követő három korreferátum és hat hozzászólás mellett Domján László vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka is hozzáfűzött néhány gondolatot az elhangzottakhoz.

Mind a bázisparancsnoki beszámoló, mind a hozzászólók által elmondottak egybehangzóan a repülésbiztonsági erőfeszítések minden irányú támogatásának szükségességét emelték ki.

1595949350

Mint ahogyan azt Kilián Nándor dandártábornok is hangsúlyozta: a repülésbiztonsági munka előmozdításának egyik építőköve egy biztonságtudatosabb gondolkodás kialakítása mind szervezeti, mind egyéni szinten. Ezt a célt szolgálják a különböző repülésbiztonsági kiadványok.

A bázison évente megrendezendő repülésbiztonsági konferenciával szemben az egyértelmű, nem titkolt elvárásunk az ott elhangzott igények minél magasabb szintekre történő továbbítása.

1595949350

Fotó: Tóth László törzsőrmester