Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Sikeres túlélőverseny

Szöveg: Kálmánfi Gábor | Fotó: a szerző felvételei |  2019. október 3. 18:16

Ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult az „54-es kihívása” elnevezésű tájékozódási túlélő verseny az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban, október 3-án, csütörtökön.

1596069652

A verseny főszervezője, Vass Tibor őrnagy mindenkinek megköszönte a részvételt. Mint mondta: az ötvennégy órás versenyen mind a csapatok, mind az egyéniben indult versenyzők derekasan helyt álltak.

1596069653

A női csapatversenyben a Zűr Hercegnők (Schindler Renáta őrmester, MH Hadkiegészítő, Kiképző, Felkészítő Parancsnokság, és Lekszikov Katalin, MH 25. Klapka György Lövészdandár) végeztek az élen. A két fős vegyes csapatok versenyében az MH 54. Veszprém Radarezred (Széplaki Erika százados, és dr. Gyenei Balázs hadnagy) katonái végeztek az első helyen, miként a három fős vegyes csapatok küzdelmét is a „radarosok" nyerték, név szerint: Tuncsik Amanda őrvezető, Földesi János őrnagy, és Mórocza Árpád.

Férfi egyéniben Sárfi Tamás hadnagy (MH 43. Nagysándor József Híradó-és Vezetéstámogató Ezred) diadalmaskodott, míg a páros versenyt az MH 54. Veszprém Radarezred; Jager András főhadnagy, és Czető Bálint hadnagy összeállítású csapata nyerte. Végezetül a férfiak három fős versenyében a Somogyi betyárok nyakába került az aranyérem.

1596069653
Címkéksport