Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Szoros küzdelemben győztek a tatai katonák a járőrbajnokságon

Szöveg: Petrovics Renáta |  2013. november 7. 18:19

Az ész, az akarat és a kitartás diadala volt az MH 25. Klapka György Lövészdandár csapata számára a Magyar Honvédség szintű járőrbajnokság második napja a Bakonyban.

1595962555
A győztes tatai csapat

Szoros küzdelemben győztek a tatai katonák a járőrbajnokságon. Az első nap végére csak a harmadik helyet sikerült megszerezniük, de a második napra összeszedték magukat és megmutatták, hogy a ponthátrány és a rossz idő ellenére is képesek a győzelemre. A változatos terepviszonyok és kellemetlen időjárási körülmények nehezítették a versenyt, ám jó stratégiával sikerült nyerniük a tataiaknak.

1595962556
Róth Balázs százados átveszi a kupát

Az MH 25. Klapka György lövészdandár győztes csapatát Farkas Gábor alezredes, Róth Balázs százados, Avar András százados, Lengyel Ildikó hadnagy, Koncz Zsófia hadnagy, Gajó Péter zászlós, Barcsik Mónika zászlós, Marócsik Péter őrmester, Major Tamás szakaszvezető alkottak.

A Magyar Honvédség szintű járőrbajnokságon a második helyen az MH 54. Veszprém Radarezred csapata végzett, a harmadik pedig az MH 86 Szolnok Helikopterbázis „válogatottja" lett.

1595962556
A dobogó legfelső fokán…


Fotó: a szerző felvételei