Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

járőr

TUN_1232

Rendőri intézkedést segítettek a katonák

2021. március 2. 9:59

Egy buszmegállóban italozó férfit igazoltattak február 28-án, vasárnap a Kispesten járőröző rendőrök, akiknek munkáját két katona is segítette.

járőr_archív

Rendőri intézkedésnél segített a vásárhelyi katona

2021. február 15. 20:44

A rendőrséggel közösen folytatott járőrtevékenység során február 14-én ittas gépjármű vezető elfogásában segített az MH 5. Bocskai István Lövészdandár egyik katonája.

együttműködés_policemh (1)

Tovább erősödik az együttműködés a honvédség és a rendőrség között

2021. február 11. 11:43

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Honvédség két katonai szervezete és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság február 9-én, kedden, Békéscsabán.

jaror

A katonákra bármikor számíthatnak

2021. február 5. 20:02

Elszökött kisfiút segített megtalálni egy katona február 5-én, pénteken Kiskunhalason. Az esetről a bejelentés a délutáni órákban, a városi rendőrkapitányságra érkezett.

rendorjaror

Embercsempészt és illegális bevándorlókat fogtak el Veszprémben

2021. február 5. 18:15

Egy embercsempészt és öt illegális bevándorlót fogott el egy rendőrökből és katonából álló közös járőr Veszprémben, február 5-én, pénteken, a kora délutáni órákban.

menekulo autos

Elfogták a budapesti rendőrök elől menekülő autóst

2021. február 4. 21:36

A főváros XV. kerületében, a Pozsonyi utcában figyeltek fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozó főosztályának munkatársai egy gyanús autóra február 4-én, csütörtökön, a délutáni órákban. A gépjármű vezetője, a rendőröket látva nagy sebességgel elhajtott a helyszínről, míg a körülötte álló hat ember felszállt egy villamosra.

migráns2_1

Illegális bevándorlókat fogtak Veszprémben

2021. február 4. 11:54

Egy embercsempész és hét illegális bevándorló elfogásában vettek részt a rendőség munkáját támogató katonai járőrök február 3-án, az esti órákban, Veszprém határában.

katona-rendor vizi jaror

Rendőrök és katonák mentettek ki a jeges vízből egy embercsempészt

2021. február 2. 13:35

Rendőrök és katonák mentettek ki a Tisza jeges vízéből egy embercsempészt szombatra virradóra, a bíróság ügyészi indítványra elrendelte a szerb férfi letartoztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője február 2-án, kedden az MTI-t.

SZHB_elismerések

Honvédelmi miniszteri elismerések a példaértékű helytállásért

2021. január 29. 22:40

Magyarország honvédelmi miniszterének köszönő levelét kapta meg az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis három katonája – Csiki István főtörzsőrmester, Kiss Péter törzsőrmester és Szabó Zoltán törzsőrmester - példaértékű helytállásukért.

baleset (nyitó)

Jó időben, jó helyen

2021. január 27. 11:00

Egy közúti baleset során kigyulladt gépkocsi oltásában segédkezett az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred katonája január 26-án, kedden, Velencén.