Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Újabb díjat nyert a Zrínyi Kiadó

Szöveg: Révész Béla |  2016. május 11. 9:17

Ismét rangos elismerést tudhat magáénak a Zrínyi Kiadó, amelynek munkatársai ezúttal a Hadikrónika – Dobozkönyv a II. világháborúról című kiadványért vehették át a Nyomda- és Papíripari Szövetség díját.

Az elmúlt időszakban a kiadó több kiemelkedő eredményt is felmutathat, amelyeket különböző szakmai fórumokon nyert el. A tavalyi évben Korzenszky Richárd kötete, a Zrínyi Kiadó által megjelentetett Amikor felkel a nap a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése oklevelét érdemelte ki a „Művészeti könyvek és albumok" kategóriában. Ugyancsak 2015-ben Budai-díjat nyert A Nagy Háború, 1914-1918. – Kézzelfogható hadtörténelem a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. Ezt az elismerést az oktatást, nevelést legjobban segítő, nyomtatott kategóriában jelölt könyvért ítélik oda.

A sorozat az idén sem szakadt meg. A Nyomda- és Papíripari Szövetség által minden évben kiírt verseny, a Best Print Hungary 2016-os eseményén a Zrínyi Kiadó a Hadikrónika – Dobozkönyv a II. világháborúról című kiadványával a „Különleges kivitelezésű könyvek" kategória ezüst fokozatát érdemelte ki.

A díjat Pásztor Zoltán, a nyomda sokszorosító osztályának vezetője, valamint Benkő Krisztina, a Zrínyi Kiadó műszaki vezetője vette át.

1596013265