Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Élénk érdeklődés a Zrínyi Média standjánál

Szöveg: Tamás Tibor |  2012. április 21. 18:06

Ottjártunkkor sem volt hiány érdeklődésben és dicséretben a Zrínyi Média könyvesstandjánál a XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. De még holnap is megtekinthető a budai Millenáris Központ „B” termének 38. standján (Jövő háza földszint) a tetszetős és tartalmas könyvek széles választéka – féláron!

Az április 19-22. között zajló nemzetközi könyvfesztiválon ezúttal az Európai Unió 26 tagországát látjuk vendégül; az idei díszvendégek az északi országok (Skandinávia), de természetesen bemutatkoznak a szomszédos államok is.

Az eseményen hagyományosan jelen van a Zrínyi Média standja is könyvekkel, kiadványokkal, valamint a Honvédelmi Minisztérium magazinja, a Magyar Honvéd lapszámaival. A pavilon az érdeklődőket vonzó megjelenéssel áll a Millenáris könnyen megközelíthető pontján, a Jövő háza földszintjén, a 38. szám alatt. Itt népszerűsítik a Zrínyi Média könyv- és kiadványszerkesztő részlegének munkatársai a nagyközönség számára is érdekfeszítő katonai témájú szakkönyvek, illetve a haditechnikát és a hadtörténetet ismertető művek teljes kínálatát – roppant kedvezményesen: féláron!

Nyomban feltűnnek az érdeklődőknek a „Mindent a hazáért!", A Ludovika, a Csataterek Petőfije, A Magyar Királyi Honvédség egyenruhái vagy A magyar hadiutazás krónikája címet viselő, tetszetős borítóba öltöztetett könyvek, s hasonlóképpen a Várak a magasból  és az 1000-1100 years ago címűek is. Ottjártunkkor többen lapozgatták a Katonapszichológiát, Perjés Géza művét, A félelem ellen-t, valamint az Oroszország és Európa című kötetet.

Mindemellett az április 22-i, vasárnap esti zárásig számtalan színes, családokra, gyermekekre hangolt program, neves szerzőkkel folytatott pódiumbeszélgetés, könyv-, színház- és filmbemutató, felolvasás, dedikálás, sőt, gyermek(b)irodalom várja a könyvkedvelő közönséget.
Csupán ötszáz forint a belépő, ám ez könyvre váltható a standokon.
A vasárnap délelőtt egyik kiemelkedő történelmi, hadtörténeti könyvbemutatójára is beülhetünk − a rendezvény hazánk sorstragédiáit veszi górcső alá.

Fotók: Tóth László