Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Honvédségi teniszversenyek

Szöveg: K. G. |  2011. január 13. 14:56

A Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület hagyományteremtő szándékkal január 22-én rendezi meg a Magyar Honvédség I. Fedett Pályás Tenisztornáját, majd egy héttel később, január 29-én az I. NATO Beszállítói Társasági Tenisztornát.

A páros formában, körmérkőzéses rendszerben lebonyolított versenyekre a jelenlegi elképzelések szerint a fővárosban, az IDOM Tenisz Klubban (január 22.), illetve a Tabán Tenisz Centrumban (január 29.) kerülne sor. Az első tornán a Magyar Honvédség, a Honvédelmi Minisztérium illetve HM háttérintézmények dolgozói vehetnek részt, míg a másodikon azon cégek tulajdonosai, akik NATO beszállítói címmel rendelkeznek, illetve a Magyar Honvédség, a Honvédelmi Minisztérium és háttérintézményeinek vezetői.

A tenisztornák maximális létszáma 64 fő. A győztesek a verseny támogatói által felajánlott díjakkal, éremmel, serleggel és oklevéllel gazdagodnak. Az érdeklődők további információkat Máté Imrétől, az egyesület elnökétől kaphatnak, a 06-30-280-29-94-es telefonszámon.

A sportegyesület egyébként február 22-én rendezi majd meg negyedszer a nagy népszerűségnek örvendő MH Amatőr Pókerversenyt.