Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Író-olvasó találkozó Székesfehérváron

Szöveg: Snoj Péter |  2012. február 8. 9:22

Marosi Antal, „A szabadság ára – A Kadhafi-álom szertefoszlik” című könyv szerzője a székesfehérvári könyvtárban fogadta a kiadványra és az író történeteire kíváncsi érdeklődőket február 6-án, hétfőn délután.

A székesfehérvári író-olvasó találkozón Nagy Zoltán Péter újságíró kérdezte Marosi Antalt, a Zrínyi Média gondozásában kiadott „A szabadság ára – A Kadhafi-álom szertefoszlik" című könyv íróját.

Bemelegítésképpen a kérdező meglepetéssel szolgált a vendégnek: telefonon keresztül a „helyszínre varázsolta", azaz felhívta az író olimpikon fiát, Marosi Ádám öttusázót.

A beszélgetés során szó esett többek között az arab-tavasz kezdetéről, jelenéről, valamint a várható jövőről és a többi, a változásokban érintett arab országról is. Az író-olvasó találkozó résztvevői nemcsak hallgatták a beszélgetést, de gyakran hozzá is szóltak a felvetett témákhoz.

A Honvéd Kulturális Központban tavaly december 8-án bemutatott könyvet Marosi Antal három líbiai útjának tapasztalataiból írta. Ezek során végigkövette az arab-tavasz líbiai eseményeit. „A szabadság ára – A Kadhafi-álom szertefoszlik" című könyv megvásárolható a Zrínyi Média szerkesztőségében.

1595931045
 
1595931045
 

 Fotók: A szerző felvételei

Címkékkultúra