Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jelentős fejlesztés a Katonai Filmstúdióban

Szöveg: honvedelem.hu |  2020. szeptember 15. 16:25

Új vágóállomásokkal gazdagodott a Katonai Filmstúdió és e jelentős fejlesztésnek köszönhetően olyan projektek elkészítésében is közreműködhetnek a jövőben, amelyeket korábban még nem tudtak megvalósítani.

20200915-katonai-filmstudio

Ferenczi János stúdióvezető szerint a fejlesztések lehetővé teszik, hogy - az eddigi jó színvonal megtartása mellett - a mai kor igényeinek maximálisan megfelelő, fiatalos, dinamikus, látványos videókat készíthessenek a Katonai Filmstúdió munkatársai.

„Két évvel ezelőtt a kameraparkunkat újítottuk meg, most pedig olyan, a vágó munkához nélkülözhetetlen számítógépeket, szoftvereket, kiegészítő eszközöket szereztük be, amelyekkel valóban 21. századi körülmények között dolgozhatunk” – mondta a stúdióvezető.

Hozzátette: a jó felszerelés önmagában nem elég, ám az új technikai eszközöket a stúdió fiatal, szakmájukhoz kiválóan értő munkatársai használják majd, akik az elmúlt években a piacon elvárt fiatalos szemléletet is meghonosították a fennállásának idén 70. évfordulóját ünneplő Katonai Filmstúdióban.