Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Központi nyílt napot rendez az NKE

Szöveg: honvedelem.hu / uni-nke.hu |  2021. november 25. 15:20

Hibrid formában várja november 26-án leendő hallgatóit a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), hogy bemutassa a felsőoktatási intézményben működő karok képzési kínálatát.

NKE nyílt napok

A jelenlegi járványhelyzet miatt bevezetett létszámkorlátozás miatt a jelenléti programra vonatkozó regisztráció ugyan lezárult, ám az egyetem életébe betekinteni kívánók ezúttal online stream formájában, az NKE Facebook-oldalán élőben is követhetik az NKE központi nyílt napjának egy-egy eseményét.

November utolsó péntekén az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar (ÁNTK), a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (HHK), a Rendészettudományi Kar (RTK), a Víztudományi Kar (VTK), valamint a Katasztrófavédelmi Intézet képzéseivel ismerkedhetnek meg a látogatók. 10 órától a rektori köszöntővel és a kari dékánok bemutatkozásával veszi kezdetét az esemény, amelyen szó lesz - többek között - a hallgatói életről, tehetséggondozásról, továbbá a rendészeti fizikai és pszichikai alkalmassági vizsgálattal kapcsolatos tudnivalókról is. Az online bekapcsolódó érdeklődők a Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kaphatnak választ kérdéseire az egyetem négy karának szakértőitől. Az egyes karok moderátoraival/válaszadóival történő beszélgetést a karokra kattintva tudják megkezdeni majd a rendezvény napján: ÁNTK, HHK, RTK, VTK.

A rendezvényeken megjelenők információkat kaphatnak az egyetem karain és intézeteiben zajló képzések mellett - a többi között - a hallgatói önkormányzat és a szakkollégiumok munkájáról, az Erasmus mobilitási programokról, a felvételi követelményekről, valamint a sportolási lehetőségekről. A karok külön bemutatókkal is készülnek majd, a rendészeti képzés iránt érdeklődők pedig akár ki is próbálhatják majd a fizikai felvételi mozgásformáit.

A nyílt nap résztvevői megismerkedhetnek a Ludovika Campuson található épületekkel is: például az Oktatási Központtal, a történelmi emlékhelynek nyilvánított Ludovika Főépülettel, a Ludovika Arénával, és megtekinthetik a Ludovika Huszár Lovardát, továbbá a campuson található kollégiumokat is.

A részletes jelenléti program ITT érhető el.

Felhívjuk a személyes jelenlétre regisztráltak figyelmét, hogy a központi nyílt nap kizárólag védettséget igazoló igazolvánnyal vagy az erre a célra szolgáló mobil applikációval, illetve személyi igazolvány együttes bemutatásával látogatható. A már regisztrált vendégeinket kérjük, hogy amennyiben lehetséges, a rendezvény napján legkésőbb 9:15 órára érkezzenek meg a helyszínre! Azon kedves érdeklődőknek, akik már nem tudtak regisztrálni a rendezvényre, de szeretnének a Ludovika Campusra ellátogatni, későbbi időpontban vezetéses látogatás keretében biztosítunk lehetőséget a campus létesítményeinek megtekintésére. Amennyiben élni szeretnének ezzel a lehetőséggel, kérjük, hogy a [email protected] e-mail címen jelezzék.

Az NKE még két nyílt napot tart idén: a központi nyílt nap mellett december 3-án a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, december 7-én pedig a Víztudományi Kar várja az érdeklődőket.

Forrás: uni-nke.hu