Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Megújult pályán mérték össze erejüket a raktárbázis csapatai

Szöveg: Prodán András | Fotó: a szerző felvételei |  2021. november 8. 19:48

Ünnepi megnyitó és pályaavató focikupa keretében vette használatba megújult sportpályáját az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) november 3-án, Budapesten, az Újszász utcai laktanyában.

anyagellátó_foci (2)

„A napi, aktív sportolás nemcsak szükséglet, de parancsnoki elvárás is a Magyar Honvédség alakulatai számára. Örömömre szolgál, hogy sikerült az anyagellátó raktárbázis önerejéből, ugyanakkor közös lelkesedéssel megvalósítani ezt a felújítást” – mondta el Dolányi Sándor ezredes, az MH Anyagellátó Raktárbázis parancsnoka.

anyagellátó_foci (5)

A több évtizede használt, romló minőségű aszfaltfelület helyén labdafogó hálóval körbefedett, korszerű, öntött gumiburkolatú - multifunkciós – futballpályát alakítottak ki az MH Anyagellátó Raktárbázis mátyásföldi laktanyájában. A pályát azonnal birtokba is vették a munkatársak egy tizenhárom csapatot felvonultató focikupa keretében. A közös sportnapon a parancsnokság, a bázisparancsnokságok, az MH ARB több szervezeti eleme, valamint a női szekcióban két csapat mérte össze focitudását. A résztvevő játékosok emléklapot, a dobogósok pedig érmeket kaptak. A győztes Táborfalva csapata vándorkupát vehetett át, valamint elismerték a legjobb kapust és a legjobb mezőnyjátékost is.

Címkéksport