Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Minőségügyi felülvizsgálat az egészségügyi központban

Szöveg: honvedelem.hu / mhhek.hu |  2010. november 5. 16:34

Minőségügyi felülvizsgálatot hajtottak végre a napokban az MH Dr. Radó György Honvéd Egészségügyi Központban (MH HEK), amelynek a szervezet teljes mértékben megfelelt, így további egy évig használhatja a minőségügyi tanúsítványát.

A HEK 2009. november 19-én szerezte meg az ISO 9001/2000-es szabványnak megfelelő tanúsítványt, amelynek éves felülvizsgálatára került sor október 27-én. A vizsgálatot végző cég, a Digart International Ltd. új szabványnak megfelelően (ISO 9001/2008) készítette el elemzését a szervezetről.

Kidolgozott kérdőívnek megfelelően nézték át a minőségirányítás rendszerét, a menedzsment munkáját, az egészségfejlesztési feladatokat, az alkalmasság vizsgálatokat, a közegészségügy, járványügyi folyamatokat és a tervezést és a szervezést.

A felülvizsgálatnak a HEK száz százalékban megfelelt, így újabb egy évig használhatja a szabványnak megfelelő minőségügyi tanúsítványát, emellett a tanúsító cég minőségdíjra ajánlja az egészségügyi központot, amelyet pályázat útján lehet elnyerni.

Ez a díj a minőséget tekintve, a nemzetközileg elismert legjobb intézmények közé emelheti a HEK-et. A Digart International Ltd. vezető auditora a záró értekezleten kifejtette: ezen a területen csak az elkötelezett vezetők és munkatársak közreműködésével lehet eredményeket elérni, ezzel is kiemelve a HEK minőségügyi igazgatójának munkáját.