Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Négy évtized a honvédelem szolgálatában

Szöveg: Snoj Péter | Fotó: Szabó Lajos zászlós |  2022. február 18. 13:41

Hatvanötödik születésnapja alkalmából köszöntötte dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka Erdélyi Lajos nyugállományú dandártábornokot február 18-án, pénteken. A Magyar Honvédség korábbi személyzeti csoportfőnöke, illetve a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára több mint negyven év után vonult nyugállományba.

LALA9668

Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai objektumában köszöntötte Erdélyi Lajos nyugállományú dandártábornokot 65. születésnapja alkalmából. A Magyar Honvédség parancsnoka köszönetet mondott a közel 40 éves katonai és az azt követő helyettes államtitkári szolgálatáért. Az ünnepségen jelen volt Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke is.

LALA9670

A honvedelem.hu-nak adott interjújában - amelyet itt olvashatnak el - Erdélyi Lajos nyugállományú dandártábornok felidézte pályafutása egyes állomásait, valamint szólt arról is, hogy a Magyar Honvédség jövőjét a ma fiataljaiban, illetve a hazafias és honvédelmi nevelésben látja biztosítottnak.

LALA9678
Kapcsolódó cikkek