Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Noé Bálint törzsőrmester Európa-bajnoki aranyérmes!

Szöveg: a Magyar Honvédség Sportszázada | Fotó: Sportszázad/MKKSZ |  2021. június 6. 19:43

Újabb érmet szerzett Noé Bálint törzsőrmester, a Magyar Honvédség Sportszázadának tagja a poznani kajak-kenu Európa-bajnokságon. A szombaton K4-1000 méteren ezüstérmes katonasportoló ezúttal egyéniben is dobogóra állhatott, ráadásul rögtön Európa-bajnoki címet ünnepelhetett.

„Nagyon nehéz verseny volt, borzasztóan elfáradtam, de megérte. Szinte még fel sem fogtam, hogy Európa-bajnok lettem, ráadásul olyan versenyzők között, akiknek a versenyzését néhány éve még csodáltam. Hihetetlen, hogy én is odaértem a legjobbak közé. Nagyon boldog vagyok” – összegezte a versenyt Noé Bálint törzsőrmester az eredményhirdetést követően.

„Katonasportolóként külön öröm számomra, hogy ilyen eredményesen képviselhettem Magyarországot és a Magyar Honvédséget az Európa-bajnokságon. Büszke vagyok arra, hogy a honvédségnél szolgálhatok és ezúton is szeretnénk köszönetet mondani annak a rengeteg embernek, akik munkájukkal, támogatásukkal hozzásegítettek a remek Eb-szerepléshez. Köszönöm azoknak, akik hittek bennem és velem együtt dolgoztak, hogy elérjem a céljaimat” – zárta mondandóját az Európa-bajnok katonasportoló.

Noé Bálint_2
Címkéksport
Kapcsolódó cikkek
sportszázad_nyitó

Sportszázados sikerek

2021. június 5. 21:03