Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyílt nap a tatai laktanyában

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. április 8. 16:22

Nyitott kapukkal és színes programokkal várja az érdeklődőket a tatai laktanya április 18-án. A rendezők az elmúlt években szervezett hasonló rendezvények alapján bíznak benne, hogy idén is több százan lesznek kíváncsiak a tatai katonák kaszárnyájára és az ott bemutatott programokra.

Nyílt napot rendeznek április 18-án, pénteken 10 óra 30 perctől Tatán, az MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájában. Az alakulatnál szolgáló katonák nyitott kapukkal várják mindazokat, akik érdeklődnek a honvédelem, a haditechnikai eszközök és a katonaélet iránt.
Az alakulat csapatünnepe alkalmából rendezett nyílt napon vendégeink különböző statikus bemutatókon ismerkedhetnek meg a dandár technikai eszközeivel, fegyvereivel, felszerelési tárgyaival, dinamikus bemutatóinkon mind az alakulat, mind a társ fegyveres szervek bemutatóit is megtekinthetik.

1595875216

A sok mozgalmas program között található lesz közelharc és kézitusa bemutató, ellenőrző-áteresztő pont, rendőri beavatkozó csoport akcióbemutató, zenekari gyepshow a laktanyában, a helyőrségi gyakorlótéren pedig az “Élő hadtörténelem" című realisztikus világháborús bemutató.

1595875216

(Felvételeink az elmúlt évek laktanyai nyílt napjain készültek.)