Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Online nyílt napot tart az NKE

Szöveg: honvedelem.hu / uni-nke.hu |  2022. február 2. 12:08

Február 4-én, pénteken 10 órától online formában kaphatnak betekintést az érdeklődők a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) képzéseibe.

NKE online_nyílt nap

Az NKE hivatalos Facebook-oldalán közvetített eseményen többek között szó lesz az egyetem civil mesterszakjairól, a sportéletéről, valamint a honvéd tisztjelölti jogviszony változásairól is tájékoztatást kapnak majd az érdeklődők. Az online esemény Deli Gergely, az egyetem február 1-jével kinevezett rektorának nyitó gondolataival kezdődik, majd az NKE civil mesterképzéseinek szakfelelősei mutatják be az egyes szakokat. Többek között szó lesz az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar közigazgatási, kormányzás és vezetés, valamint angol nyelvű mesterszakjairól, de bemutatkozik a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar nemzetközi biztonság- és védelempolitikai, és a nemzetközi viszonylatban is egyedülálló, a Víztudományi Karon elérhető vízdiplomáciai mesterszak is.

A nyílt napon szó esik mindezek mellett a rendvédelmi és honvéd tisztjelölti jogviszonyról, valamint az egyetemen elérhető sportösztöndíjról, továbbá az érdeklődők „virtuális campustúrán” járhatják be a Ludovika Campus, a Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campus, valamint Víztudományi Kar bajai campusát is.

Az online bekapcsolódóknak lehetősége lesz kérdést is feltenniük, amelyekre élő adásban kapnak majd választ. A részletes program itt elérhető.

Aki pedig szeretne hamarabb a nyílt napra hangolódni, az látogasson el a felveteli.uni-nke.hu oldalra, ahol a képzések mellett számos hasznos információ, videó és kiadvány várja a tájékozódni vágyókat.

Forrás: uni-nke.hu