Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Önnek van már csapata?

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. június 3. 15:19

Szeret mozogni, és szokott futni? Szívesen megmérettetne, és kipróbálná magát egy nagy futóeseményen? Jöjjön el június 8-án a budapesti Kossuth térre, a jubileumi 15. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóra! Ne egyedül jöjjön, szervezzen csapatot!

Ha hárman vannak, és eddig kevés kilométer van a lábukban, induljanak a Minimaraton váltón: a táv 3×2,1 km, még egy kezdő futó számára is könnyedén teljesíthető. A remek hangulat garantált!

Hárman vannak, és túl vannak már első 5 kilométerükön? Önöknek a Félmaraton váltó a legjobb: 3×7,032 kilométer vár a csapatra. Sikerült összehozni egy hatfős társaságot? Induljanak a Maraton váltón, azaz a 6×7,032 kilométeren!
Bármelyik távot is választják, nem fognak csalódni, hiszen óriási futóélmény vár Önökre június 8-án, a 15. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón!

A versenyen való részvétel a katonacsapatok számára ingyenes, abban az esetben, ha a csapat összes tagja a Magyar Honvédség állományának tagja.
Nevezni június 6-áig, péntekig lehet a BSI nevezési irodájában, a Váci út 152. szám alatt 9 és 17 óra között a szolgálati igazolványok felmutatásával.

Bővebb információ: www.futanet.hu

Címkékolimpia