Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rendkívüli állománygyűlést tartottak a Szurmay-dandárnál

Szöveg: Kresz Fruzsina | Fotó: Bankó József |  2022. április 1. 14:59

A Protokoll, Delegációs és Rendezvénybiztosító Igazgatóság igazgatói beosztásának átadás-átvétele alkalmából rendeztek rendkívüli állománygyűlést az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál március 31-én.

20220331-BHD (2)

A honvédelmi miniszter határozata alapján április 1-jei hatállyal Szijártó Richárd László ezredes vette át az igazgatói beosztást Koncz Sándor ezredestől. Az új igazgatót, a beosztásba történő kinevezésével egyidőben, ezredessé léptették elő.

Az állománygyűlésen Mudra József ezredes, az alakulat parancsnoka köszönte meg Koncz Sándor ezredesnek a beosztásaiban közel négy évtizeden át végzett kiemelkedő szakmai munkáját, majd emléktárgyat adott át számára.

20220331-BHD (5)

Baráth Ernő dandártábornok, az MH Katonai Rendészeti Központ parancsnoka saját és az alakulat teljes személyi állománya nevében - a közösen eltöltött évek emlékére - névre szóló ajándéktárgyat adott át az ezredesnek.

20220331-BHD (6)

Dr. Tarcsa Csaba rendőr vezérőrnagy, a Készenléti Rendőrség parancsnoka nevében dr. Nagy György rendőr ezredes, a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága igazgatója, a Készenléti Rendőrség parancsnokhelyettese ugyancsak emléktárgyat adott át Koncz Sándor ezredesnek, aki a Nemzeti Lovas Díszegység megalakulása óta segítette és támogatta annak munkáját.

Kapcsolódó cikkek