Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rocker Zsolti és hastáncosnők a légtérellenőrzőknél

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. február 11. 12:19

Ünnepeltek az elmúlt héten az MH 54. Veszprém Légtérellenőrző Ezrednél. 6-án a rádiótechnikai fegyvernemi napról emlékeztek meg, ehhez kapcsolódóan pedig szombaton rendezték meg a VI. Radarbált. Az eseményen mintegy 400-an vettek részt, jelenlegi és egykori légtérellenőrzők, családtagjaik és támogatóik.

A HM Kulturális Szolgáltató Kft. veszprémi intézménye adott otthont az eseménynek. A színházteremben a parancsnok köszöntőjét követően a „Rocker Zsoltiként" híressé vált humorista szórakozatta a vendégeket nagy sikerrel, majd versenytáncosok foglalták el a színpadot. Ezt követte az Év Embere díj átadása. Szűcs Pál mk. ezredes, az alakulat parancsnoka alapította a díjat, amelyet immár ötödször adtak át az ezred katonái által előzetesen megszavazott kollegának. Idén a megtisztelő címet Horváth Attila őrnagy, személyügyi főnök vehette át.

Az ünnepélyes bevezetőt a vacsora követte, majd elkezdődött a bál lényege, a tánc. Az eseményeket hastáncos hölgyek előadása és tűzijáték színesítette. Nagyon sok támogató járult hozzá idén is a bál sikeréhez, roskadoztak az asztalok a tombolanyeremények súlya alatt. Éjfélkor kezdődött a nyertes számok húzása, a fődíj egy laptop volt. Az est zárásaként kihirdették a bálkirály és bálkirálynő választás győzteseit, akik jutalma többek között napi egy óra ebéd utáni alvás, amit az érintett parancsnokok biztosan kellő humorral fognak kezelni.