Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Segítségnyújtásra készültek, segítőre emlékeztek

Az elmúlt hét legizgalmasabb videói

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. december 14. 20:30

Összeállításunkban az elmúlt hét leglátványosabb videóit tekinthetik meg.

Koszóvó békéjéért

Zárógyakorlaton, még hazai környezetben bizonyított az MH KFOR Kontingens 28. váltása. A Koszovó békéjéért külszolgálatot vállaló mintegy négyszáz katona többségét az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrsége adja.

A teljes tudósítás itt érhető el.

 

* * *

Mikulás járt a tábori püspökségen

Mikulás-ünnepséget szervezett a HM Katolikus Tábori Püspökség. A Honvédelmi Minisztérium, illetve a Magyar Honvédség kötelékében szolgálatot teljesítők gyermekeit Szent Miklós püspök ünnepének előestéjén, azaz december 5-én, színházi előadással és ajándékcsomaggal lepték meg.

A teljes tudósítás itt érhető el.

 

* * *

Nehéz körülmények között is bizonyított a ROLE-2

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként, 2021-ben közbeszerzést írtak ki moduláris felépítésű, telepíthető, sebészeti képességgel rendelkező katonai kórház beszerzése céljából. Ezzel kialakul egy önálló „ROLE-2 Basic” képesség, amelynek segítségével az egészségügyi szakemberek műveleti területen is képesek lesznek magas szintű orvosi ellátást nyújtani az arra rászorulóknak. Az eszközháttér fontos, a képességhez azonban az ember, a szakértelem és a csapatmunka nélkülözhetetlen.

A teljes tudósítás itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek