Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Sikeres családi nap az aquaparkokban

Szöveg: honvedelem.hu |  2012. július 11. 12:49

Másfél millió forint kedvezményt nyújtott tagjainak a Honvédszakszervezet: összesen több mint ezer szakszervezeti tag és hozzátartozó élvezhette két aquapark kiváló szolgáltatásait Tatabányán és Cegléden, a Honvédszakszervezet (Hosz) szervezésében a július 7-ei családi napon.

A helyi fürdők vezetésével kötött előnyös megállapodásnak köszönhetően – csak ezen a napon – összesen mintegy másfél millió forintnyi kedvezményt nyújtott tagságának a Honvédszakszervezet a sikeres családi napon. Honvédségi buszokkal és saját gépjárművekkel mintegy ötszázan érkeztek – többek között Szolnokról, Budapestről, Hódmezővásárhelyről és Szentesről – a ceglédberceli fürdőkomplexumba, hogy átadják magukat a strandolás örömeinek. A tatabányai Gyémánt Fürdőbe szintén különböző helyőrségekből, Tatáról, Győrből, Veszprémből érkeztek katonák.

A Hosz – a sikeres családi nap után – a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezetével (VPDSZ) összefogva egész évben további kedvezményes strandolási lehetőségeket tud biztosítani a szakszervezet tagjainak. Ezek nem tömeges rendezvények, tehát egyénileg, tagkártya felmutatása mellett lehet a jegyeket a helyszínen megvásárolni.

További részletek itt.