Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Szavazz te is a Nemzeti Atlétikai Központra!

Szöveg: Sin Bettina | Fotó: Kormány Gábor archív felvétele |  2024. február 18. 16:27

A StadiumDB.com idén is meghirdeti a nemzetközi Év stadionja versenyt. Idén 35 objektumot jelöltek a díjra – köztük a Nemzeti Atlétikai Központot. Szavazzunk mi, magyarok is nemzeti büszkeségünkre!

atlkozpont

Az Év stadionja verseny jelöltjei egyaránt négy kritériumnak felelnek meg: a szavazás előtti évben nyitották meg őket a nagyközönségnek, teljesen újak vagy jelentősen felújítottak, lehet bennük futballmeccseket tartani, befogadóképességük pedig meghaladja a 10.000 főt. Mint arról korábban beszámoltunk a Nemzeti Atlétikai Központot családi sportnap keretében vehette birtokba a nagyközönség, tavaly június 17-én. A megnyitón a létesítmény kivitelezői átadták a stafétát Schmidt Ádámnak, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkárának, aki jelképesen továbbadta azt a magyar atléták képviselőinek, Takács Boglárkának és Baji Balázsnak.

A világszerte népszerű versenyt 2012 óra rendezik meg, minden évben több tízezer szavazat érkezik a stadionokra. A díj elnyerője így nem csupán újabb elismerést zsebel be monumentalitását illetően, de magáénak tudhatja a világ legnagyobb publikus szavazattal bíró díját is.

Vajon elnyerheti a díjat a Nemzeti Atlétikai Központ?

Ez csak rajtunk múlik!

Szavazatunkat név és regisztráció nélkül adhatjuk le itt, a szervezet honlapján, sorrendbe állítva, csillagokkal pontozva az öt kedvenc stadiont.

A jelölteket itt nézheted meg egy videóban.

Ha még többet szeretnél megtudni az Év stadionja versenyről és a szervezőkről, kattints ide!

Címkéksport