Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Taroltak a lőversenyen a skarlátpiros barettesek

Szöveg: Vörös István főhadnagy | Fotó: Juhász Éva főtörzsőrmester, Kustyán Eszter szakaszvezető |  2022. november 6. 7:22

Komoly sikereket értek el a szentendrei szituációs lőbajnokságon az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred versenyzői.

20221102_raketas_sikerek_szentendren_01

A Honvéd Kossuth Lövész Klub szervezésében, Szentendrén megtartott szituációs lőbajnokság - hivatalos nevén 25. Amatőr Szituációs Lőbajnokság - egy jó hangulatú és izgalmas, az általános katonai lövészetektől merőben eltérő megmérettetés volt október 27-én.

A pisztollyal, jobb és balkézzel, időre és találati számot összegezve mintegy 15-30 méter közötti, IPS és STEEL célokra dinamikusan végrehatott lőversenyen a skarlátpiros barett sapkás katonák taroltak: a Magyar Honvédség nyolc alakulata alkotta, 45 fős mezőnyben az egyéni párbaj versenyszámban a hölgyeknél Juhász Éva főtörzsőrmester aranyérmet szerzett, csapatban a győri alakulat hölgy versenyzői (Szabó Szilvia százados, Juhász Éva főtörzsőrmester, Kustyán Eszter szakaszvezető) szintén a dobogó legmagasabb fokán végeztek. A férfiak viadalában a Baki András zászlós és Balogh György zászlós alkotta csapat a negyedik helyezést érte el.

Kapcsolódó cikkek
Győr_index

Vár az Arrabona!

2021. szeptember 18. 21:55