Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tekeverseny Herenden

Szöveg: Andor Tamás mérnök õrnagy |  2009. november 13. 9:43

A Magyar Honvédség Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság Herenden tartotta az éves, hagyományos tekeversenyét. A megméretésen hat női és hat férfi csapat mintegy ötven résztvevővel indult. A győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái mind az egyéni, mind a csapatversenyben kiemelkedően helyt álltak.

November 6-án rendezték meg a nyugat-magyarországi tekeversenyt. A megmérettetésen hat női és hat férfi csapat mintegy ötven résztvevővel indult. A győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, skarlátpiros barett-sapkát viselő katonái mind az egyéni, mind a csapatversenyben kiemelkedően helyt álltak.
Női egyéniben első helyezést ért el Sebjánné Mikóczi Erzsébet zászlós, második lett Vinczéné Buzási Zsuzsanna zászlós, harmadik Farkasné Béli Andrea törzsőrmester. rakétaezredtől. Női csapatversenyben első helyezett lett Sebjánné Mikóczi Erzsébet zászlós, Vinczéné Buzási Zsuzsanna zászlós, Farkasné Béli Andrea törzsőrmester, valamint Hermesz Rita törzsőrmester összeállítású csapat.

Férfiaknál egyéni számban a fertőszentmiklósi Pirger Zoltán az első, míg a mosonmagyaróvári Pataki László a második, és a győri ezred színeiben induló Papp István közalkalmazott a harmadik helyen végzett. A Varga László mérnök dandártábornok, Vincze Csaba zászlós, Csuti József főtörzsőrmester és Papp István közalkalmazott alkotta győri csapat a dobogó második fokára állhatott fel.

1595893513
 

 

Címkékrakéta