Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tisztújító közgyűlést tartott a tatai Honvéd Bajtársi Klub

Szöveg: kormany.hu |  2011. február 9. 15:09

Tisztújító közgyűlést rendeztek a napokban a tatai Honvéd Bajtársi Klubnál. A rendezvényen beszámolók hangzottak el, valamint személyi változásokról is döntött a közgyűlés. Az alapszabály szerint négyévente kötelező közgyűlést tartania a szervezetnek, amely egyúttal a tisztségek megújítását is jelentette. Az eseménynek a tatai Helyőrségi Klub adott otthont.

Meghívott vendégek között helyet foglalt – többek között – Sándor Zsolt ezredes, az MH 25. Klapka György Lövészdandár parancsnoka és helyettese, Benda László ezredes. Emellett részt vett a rendezvényen az MH Nyugat–magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság megbízott parancsnoka is.

Sárközi József nyugállományú ezredes, a klub elnöke ismertette az elmúlt időszak eseményeit, majd Sipos Géza nyugállományú ezredes, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége elnöke méltatta a klub és a BEOSZ eddigi kiváló együttműködését. Molnár Péterné a gazdasági és pénzügyekért felelős vezető beszámolója után Csukás Ferenc az ellenőrzésekről beszélt.

A jelölőbizottság elnöke, Forgó Pál tájékoztatta a tagságot a személyi változásokról: magánéleti okokra hivatkozva az elnökhelyettesi tisztségről lemondott Zentai László helyére Kiss Lajos nyugállományú őrnagyot választották meg. A továbbiakban tehát Sárközi József vezeti a szervezetet, Kiss Lajos lesz a helyettese, Németh Péter nyugállományú zászlós pedig a titkári teendőket látja el.

(Szöveg és fotó: Honvéd Bajtársi Klub – Berg Endre, Dobó Tamás zászlós)