Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Toborzó show Debrecenben

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. január 9. 12:02

A Magyar Honvédséghez kapcsolódó továbtanulási lehetőségekről, valamint a szerződéses és hivatásos katonai szolgálat részleteiről is tájékozódhatnak az érdeklődők a csütörtökön megrendezésre kerülő debreceni toborzó show-n.

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, valamint az MH Kelet-Magyatországi Hadkiegészítő Parancsnokság közös szerevezésében rendeznek toborzó show-t a debreceni lovardában január 10-én, csütörtökön 12 órától.

A szervezők várják azokat a középiskolai tanulókat, akik érdeklődnek a katonai pálya iránt.
A rendezvényen a diákok tájékozódhatnak a honvédséghez kötődő továbbtanulási lehetőségeikről, valamint bepillantást nyerhetnek a katonák mindennapjaiba, és tájékozódhatnak a hivatásos és szerződéses katonai szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről.
A nap folyamán technikai és közelharc-bemutatót is megtekinthetnek az érdeklődők, illetve kipróbálhatják a repülőgép-szimulátort és az airsoftot fegyvereket is.

A programban emellett szerepel még a „Hivatásom a honvédelem", és a „Misszióban jártam" elnevezésű fotókiállítások megnyitása, valamint a Desperado együttes koncertje is.