Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Újabb szexbotrány a seregben

Szöveg: honvedelem.hu |  2007. november 20. 11:39

Újabb szexbotránytól hangos az angol sajtó, és ismét a brit katonaság egyik tisztje az érintett. Ezúttal egy őrnagy töltött fel magáról meztelen fotókat az internetre, sőt a felesége is, aki civilként dolgozik a hadseregben.

Mint ahogy arról a honvedelem.hu is beszámolt, egy leszbikus tiszt azért jelentette fel felettesét, mert – állítása szerint – az zaklatta őt.
Még le sem csillapodtak a kedélyek, amit az ebből eredő bírósági tárgyalás okoz a briteknél, máris itt az újabb “csámcsogni-való".

Az 51 éves Andrew Reed őrnagy és felesége ugyanis úgy akarták feldobni házaséletüket, hogy swinger-partnereket kerestek maguknak. Vagyis olyan párokkal akartak ismerkedni, ahol közös szexuális játékokban vehetnének részt.

Ehhez még fotókat is feltöltöttek magukról a világhálóra, ám azt nem csak a potenciális partnerek, hanem mások is megtalálták.

Bár a brit védelmi minisztérium tiszteletben tartja katonái magánéletét, azt nem engedhetik meg, hogy a tisztek a szexuális képek miatt zsarolhatóvá váljanak – ezért felfüggesztették a tisztet, és belső vizsgálatot indítottak az ügyben.

Az őrnagy több olyan fotót is feltöltött az internetre, amelyeken meztelenül szerepel. Az egyik felvételen a kertben hever, meglehetősen izgatott állapotban. Felesége, Sue képei is megtalálhatók a világhálón, az egyiken piros harisnyában és magas sarkú cipőben pózol.

Címkékvizsga