Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Újra online nyílt nap a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Szöveg: honvedelem.hu / uni-nke.hu |  2021. február 9. 10:55

Öt nappal a jelentkezési határidőt megelőzően, február 10-én, szerdán újra online nyílt napot tart a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

NKE_nyilt nap

A tavalyi év végén az egyetemi karok már önállóan is bemutatkoztak. Az egyetem, a korábbi eseményekhez hasonlóan, most is változatos programokkal várja a fiatalokat, akik virtuális túrákon járhatják be a campusokat, megismerhetik - többek között - az NKE sportösztöndíj-programját és az intézmény kínálta sportolási lehetőségeket is.

A hallgatókkal folytatott beszélgetéseik során az érdeklődők bepillanthatnak a szakkollégiumi életbe, a Nemzetek Európája Karrierprogram, a Ludovika Collegium és a Diplomataképző Program mindennapjaiba is. A nap alumni blokkjában egykori hallgatók mesélnek majd a végzést követő elhelyezkedési lehetőségeikről, karrierpályájukról. Az NKE-n folyó nemzetközi életet pedig egy Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon tanuló, Fulbright ösztöndíjas hallgató szemszögéből ismerhetik meg az érdeklődő fiatalok.

Amennyiben még bárkiben bizonytalanság lenne, hogy valóban az NKE-e a megfelelő hely számára, akkor is mindenképpen érdemes nézni a közvetítést, melynek záró része lesz a Tények és tévhitek a felvételi eljárással kapcsolatban című blokk, amely során az NKE-re irányuló felvételi eljárással kapcsolatos álhíreket tisztázzák.

A közvetítés 16:00 órától kezdődik az egyetem hivatalos facebook oldalán.

További részletek az NKE felvételi oldalán találhatók.

Forrás: uni-nke.hu