Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ünnep és búcsúzás

Szöveg: Ivánfalvi Attila százados |  2010. október 26. 12:43

Az MH Műveleti Központ. ünnepi állománygyűlésén nem csupán az ’56-os eseményekre emlékeztek a katonák, hanem búcsúztak a szervezetből kiváló Fegyverzet-ellenőrzési osztálytól. Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére ünnepi állománygyűlést tartott az MH Műveleti Központ.

Az ünnepi beszédben elhangzott: a nap nem csupán az állami ünnep miatt kiemelkedő jelentőségű, hanem azért is, mert az MH Műveleti Központ az ünnepi állománygyűlés során vesz búcsút a szervezetből kiváló Fegyverzet-ellenőrzési Osztálytól. Munkatársaink az HM Nemzetközi Együttműködési és Fegyverzet-ellenőrzési Hivatal alárendeltségében folytatják lelkiismeretes – a Magyar Köztársaság és a Magyar Honvédség megítélése szempontjából kiemelkedő jelentőségű – munkájukat.

Sipos Sándor ezredes, az MH Műveleti Központ törzsfőnöke a Műveleti Központ állománya nevében megköszönte Bognár Zoltán ezredesnek a Fegyverzet-ellenőrzési Osztály vezetőjének és az osztály állományának az eddig végzett kiváló szakmai munkát és további sok sikert, katonaszerencsét, magánéletükben sok boldogságot kívánt.

1595909145
1595909145
 

Fényképezte: Nagymihály Zsolt mérnök őrnagy