Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Válaszd a tudást

Szöveg: Juhász László |  2009. március 11. 9:05

Hosszú, fáradságos munka ért végett Szentesen, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj laktanyájában. A logisztikai ügyintézőó tanfolyam gyakorlati záróvizsgáján adtak számot tudásukról a képzésen résztvevők.

A zászlóalj laktanyájában, mint kihelyezett helyszínen rendezték meg a „Lépj egyet előre" program keretében a logisztikai ügyintéző tanfolyamot. A felnőttoktatásra szakosodott szegedi, Siker Oktatásszervező Kereskedelmi és Szolgáltatási Betéti Társaság képzési rendszerében, mintegy tíz hónap alatt szerezték meg a vizsgához szükséges ismereteket a hallgatók.

Több beosztás ellátásához szükséges, valamint a tiszthelyettesi előmenetel feltételeinek biztosításához nélkülözhetetlen, az OKJ 54-es szintű végzettség megléte. Ezt a lehetőséget biztosította harminc tiszthelyettes, és három közalkalmazott számára a tanfolyam. Az elmúlt időszak fárasztó, és a tanulás rögös útjait lezáró eseményeként, öt modulból álló gyakorlati záróvizsgán küzdöttek meg a bizonyítvány megszerzéséért a tanfolyam végzős hallgatói.
Az új ismereteket, a tudást megszerezték, az már az övék.

Madách Imre szavaival élve:  „Amit tapasztalsz, érzesz és tanulsz, évmilliókra lesz tulajdonod".

 

Fotó: A szerző felvételei