Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Veszprémbe látogatott a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa

Szöveg: Szedmák Péter hadnagy | Fotó: a szerző felvételei |  2022. december 14. 12:23

Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar Honvédség (MH) vezénylőzászlósa a veszprémi Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központba (MH LMVIK) látogatott december 12-én, hétfőn.

Látogatása során Kaszab főtörzszászlós érdeklődött az alakulatnál folyamatban lévő Hibrid Egységes Zászlós tanfolyamról és meghallgatta a központ vezénylőzászlósának, Miklós Zoltán Pál főtörzszászlósnak és a gyakorlati modul vezetőoktatójának, Szécsy Béla törzszászlósnak a  jelentését a képzés gyakorlati hetének levezetéséről.

Ezt követően, az MH vezénylőzászlósa altiszti és legénységi állománygyűlést tartott. Beszédében hangsúlyozta a személyi állomány feltöltöttségének, a katonák felszerelésének valamint a kiképzéseknek a fontosságát, valamint kitért az altisztképzés (Acélkocka) és a kihelyezett tábori hetek jelentőségére. Kaszab főtörzszászlós szót ejtett az altiszteknek a Magyar Honvédségben betöltött szerepéről és jelentőségéről.

Felhívta továbbá a figyelmet az általános katonai rend és fegyelem betartására és betartatására, a katonák fizikai állapotának folyamatos fejlesztésére, a napi testnevelés végrehajtásának fontosságára. Az állománygyűlés zárásaként megköszönte az állomány egész éves munkáját és kellemes ünnepeket kívánt.

Kapcsolódó cikkek