Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Karácsonyi ajándék a Zrínyi Médiától

Szöveg: Szűcs László |  2010. december 15. 9:48

Karácsonyi könyvvásárt rendez a Zrínyi Média Kft. december 22-ig a főváros három pontján. A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, a Stefánia Kulturális Központban, és a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai objektumában sosem látott áron, ötven százalékos árengedménnyel vásárolhatók meg a Zrínyi könyvei. Igazi karácsonyi ajándék ez a Zrínyi Médiától!

Karácsonyi könyvvásár! 50 százalék kedvezmény! – hirdeti a plakát több helyen is a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem. A Zrínyi Média Kft. soha nem látott áron kínálja könyveit az intézmény dísztermének közelében, ahol naponta rengeteg ember megfordul.

December 8-án kezdődött a vásár, s december 17-ig minden nap, 12–15 óra között várjuk a kedves vásárlókat – mondta el a honvedelem.hu érdeklődésére Kenderes Magdi, a Zrínyi Média könyvmenedzsere, hozzátéve: december 17. után az egyetemen nincsen oktatás, így akkor már a könyvek iránt sem érdeklődik senki. Addig azonban naponta több százan nézelődnek és vásárolnak a könyves standnál.

A pulton száznyolcvan könyv közül válogathatnak az érdeklődők. Vannak köztük régebbi kiadványok és újdonságok is, mint például a Főhajtás című könyv, amely a pákozdi csatának állít emléket és a Katonai Emlékparkot mutatja be.

– Nagy örömmel fogadták az egyetem tanárai és hallgatói a kedvezményes karácsonyi könyvvásárt. Leginkább azoknak a kiadványoknak van sikere, amelyek az ajánlott irodalomjegyzékben is szerepelnek – mondta a könyvmenedzser, akitől megtudtuk azt is, hogy sokan már évközben kinézték azokat a könyveket, amelyeket most kedvezményesen meg tudnak venni karácsonyra rokonaiknak, vagy éppen saját maguknak. Az emberek örülnek, hogy spórolhatnak, ugyanakkor mégis megvehetik a régen áhított könyvet.

A Stefánia Kulturális Központ folyosóján, a Zrínyi Média Kft. könyves standjánál Romándi Cynthia terjesztési menedzser várja a karácsonyi könyvvásárra érkezőket. Mint elmondta: december 22-ig itt is minden könyvet fél áron vehetnek meg a vásárlók. A legtöbben szintén a Főhajtás című legújabb kiadvány iránt érdeklődnek, de sokan vették meg eddig Tim Newark Sorsfordító ütközetek című könyvét is. A kiadványban ötven olyan csatáról olvashatunk, amelyek megváltoztatták a modern történelem menetét.

– Sokan vásárolnak most, hogy ekkora kedvezményt kapnak a könyvekre. Leginkább a hadtörténelmi jellegű és a haditechnikával foglalkozó kiadványok fogynak – mesélte Cynthia, elmondva, hogy a Stefánián minden nap 11–15 óra között várja az érdeklődőket.

A Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai objektumának hatodik emeletén, az étteremmel szemben építette ki könyves standját a Zrínyi Média Kft. A vásárlókat december 22-ig minden nap 11–15 óra között várja Győr Edina könyvmenedzser. Mint elárulta: természetesen a minisztériumban is a legtöbben a hadtörténelmi témájú könyvek iránt érdeklődnek, de jól fogy a Magyar Királyi Honvédség egyenruháit bemutató két részes kiadvány is.

– Az albumok iránt is nagy a kereslet, az emberek szívesen vásárolnak szép kivitelű kiadványokat rokonaiknak és hozzátartozóinak karácsonyra – mondta Edina, akitől megtudtuk azt is, hogy naponta közel ötvenen keresik fel a könyves standot a karácsonyi vásár kezdete óta.

A könyvek mellett mindhárom helyszínen egy-egy feldíszített fenyőfa varázsol karácsonyi hangulatot a nézelődéshez, vásárláshoz. A karácsonyi vásárt követően a fákat egy-egy fővárosi hajléktalan menhely kapja meg a Zrínyi Média Kft-től, hogy a rászorulók is átérezhessék az ünnep hangulatát.

A Nemzetvédelmi Egyetemről a 8. kerületi Menhely Alapítványhoz érkezik a karácsonyfa december 17-én. A minisztériumból és a Stefánia Kulturális Központból pedig december 22-én, a délelőtti órákban szállítják át cégünk munkatársai a szeretet ünnepének jelképét a 8. kerületi Oltalom Karitatív Egyesület, valamint a 18. kerületi Tiszta Forrás Alapítvány menhelyeire. December 21-én délután pedig karácsonyfadíszeket adományozunk a 17. kerületi RÉS Alapítvány menhelyének. Reméljük, hogy segítségünkkel a menhelyen élőknek, ha kicsivel is, de kellemesebb lesz a szeretet ünnepe, mint az elmúlt években volt.

További képekért kattintson galériánkra!

Fotó: Dévényi Veronika