Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

SACEUR-elismerés

Szöveg: honvedelem.hu |  2016. augusztus 7. 6:52

A NATO Nápolyi Szövetséges Összhaderőnemi Parancsnokságon (JFCNP HQ) végzett kiemelkedő munkája elismeréseként a Szövetséges Európai Haderők főparancsnokának (SACEUR) elismerő oklevelével tüntették ki Banka László őrnagyot. Az elismerő oklevelet és a plakettet Michelle J. Howard admirális, a JFCNP-parancsnokság parancsnoka adta át július 28-án.

Banka László őrnagy 2013 júliusa óta szolgál a nápolyi parancsnokság kötelékében, a J5 tervező osztály tervező-támogató részlegének törzstiszti beosztásában. Munkaköre az Összhaderőnemi Hadműveleti Tervező Csoport információmenedzsment és a Hadműveleti Tervező és Funkcionális Területek Célszoftver-menedzsment területekre terjed ki.

1596017742


* * *

A plakett és az oklevél szövege az alábbiakat tartalmazza:

Plakett

Kiváló szolgálatteljesítése és hozzájárulásai tükrözik saját maga és a Szövetséges Műveleti Parancsnokság egésze iránti elhivatottságát.

Oklevél

Gratulálunk önnek ahhoz, hogy átveheti a Szövetséges Európai Haderők főparancsnokának elismerő oklevelét! Az ön jelentős hozzájárulásai és példaértékű kvalitásai bizonyítják vezetői képességeit és professzionalizmusát. Köszönjük a NATO-ban tett kiemelkedő szolgálatát! Az ön sikere a Szövetség sikere. Fogadja ismételten gratulációnkat és legjobb kívánságainkat.

Curtiss M. Scaparrotti, az amerikai szárazföldi haderő (US Army) tábornoka

CímkékNápoly