Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Fülöp Dóra

Bolyai_unnepseg_Becs_belsokep

Bolyai János emlékünnepség Bécsben

2022. december 6. 8:48

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (HHK) és az osztrák Nemzetvédelmi Akadémia Bolyai János születésének évfordulója alkalmából rendezett közös ünnepséget.

Ludovika_Fellow_nyitó

Ludovika Fellow a Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon

2022. október 7. 14:07

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (NKE HHK) számára prioritás a külföldi kapcsolatok erősítése, a nemzetközi portfólió bővítése, a karral kapcsolatban álló külföldi oktatók, előadók, valamint kutatók számának növelése.

Ökölvívás edzés - Belső nyitókép

Ökölvívó edzés Erdei Zsolttal

2022. április 29. 9:57

Rendhagyó bokszedzést tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán (HHK) Erdei Zsolt „Madár”.

Wroclawi_akadémia_látogatása 2

A wroclawi katonai akadémia delegációja látogatott a HHK-ra

2022. február 26. 8:40

A wroclawi General Tadeusz Kościuszko Szárazföldi Katonai Akadémia küldöttségét fogadta a napokban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (NKE HHK) a Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campuson.

Kratochvil látogatás - 5

Leendő honvéd tisztjelöltek látogattak a HHK-ra

2022. február 24. 20:14

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon (NKE HHK) tettek látogatást a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendékei február 18-án. A látogatás során a tanulók megismerkedtek a HHK-n zajló képzéssel, a Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campusszal és a honvéd tisztjelöltek mindennapjaival.

Oklevélátadó 2

Keresztfélévben végzett hallgatók oklevélátadója a HHK-n

2022. február 15. 19:05

Tanulmányaik sikeres befejezését követően a nemzetközi biztonság- és védelempolitikai alap és mesterképzési szak, valamint a had- és biztonságtechnikai mérnök alapképzési szak keresztféléves képzési rendben tanuló hallgatói vehették át oklevelüket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon.

Tiffany N. Rivera 1

A világűr stratégiai jelentőségéről tartott előadást az amerikai légierő alezredese a HHK-n

2021. december 5. 8:19

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon tartott előadást Tiffany N. Rivera, az amerikai légierő alezredese, az Amerikai Egyesült Államok budapesti Védelmi Együttműködési Hivatalának (Office of Defense Cooperation – ODC) helyettes vezetője.

Pavel Foltin látogatás

Oktatási és tudományos együttműködésről egyeztettek a HHK-n

2021. november 28. 17:11

Dr. Pavel Foltin ezredest, a brnoi Védelmi Egyetem stratégiai és minőségbiztosítási rektorhelyettesét fogadta hivatalában dr. Pohl Árpád dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja november 25-én.

MH parancsnok előadás 1

A Magyar Honvédség parancsnoka tartott órát a Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon

2021. november 12. 18:13

A Katonai vezetés- és szervezéselmélet I. tantárgy keretében dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka „Mission command” avagy a küldetésorientált vezetés címmel tartott órát a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar másodéves, katonai vezetői szakos honvéd tisztjelöltek számára.

Christopher G. Cavoli tábornok előadás 5

A HHK-ra látogatott a USAREUR-AF parancsnoka

2021. november 7. 17:05

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon (NKE HHK) tartott előadást Christopher G. Cavoli vezérezredes, az USA Európai és Afrikai Hadszíntéri Parancsnokságának (United States Army Europe and Africa Command) parancsnoka, akit fogadása után Pohl Árpád dandártábornok, az NKE HHK dékánja tájékoztatott az egyetemen folyó képzésekről.