Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Fülöp Dóra

Tiffany N. Rivera 1

A világűr stratégiai jelentőségéről tartott előadást az amerikai légierő alezredese a HHK-n

2021. december 5. 8:19

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon tartott előadást Tiffany N. Rivera, az amerikai légierő alezredese, az Amerikai Egyesült Államok budapesti Védelmi Együttműködési Hivatalának (Office of Defense Cooperation – ODC) helyettes vezetője.

Pavel Foltin látogatás

Oktatási és tudományos együttműködésről egyeztettek a HHK-n

2021. november 28. 17:11

Dr. Pavel Foltin ezredest, a brnoi Védelmi Egyetem stratégiai és minőségbiztosítási rektorhelyettesét fogadta hivatalában dr. Pohl Árpád dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja november 25-én.

MH parancsnok előadás 1

A Magyar Honvédség parancsnoka tartott órát a Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon

2021. november 12. 18:13

A Katonai vezetés- és szervezéselmélet I. tantárgy keretében dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka „Mission command” avagy a küldetésorientált vezetés címmel tartott órát a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar másodéves, katonai vezetői szakos honvéd tisztjelöltek számára.

Christopher G. Cavoli tábornok előadás 5

A HHK-ra látogatott a USAREUR-AF parancsnoka

2021. november 7. 17:05

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon (NKE HHK) tartott előadást Christopher G. Cavoli vezérezredes, az USA Európai és Afrikai Hadszíntéri Parancsnokságának (United States Army Europe and Africa Command) parancsnoka, akit fogadása után Pohl Árpád dandártábornok, az NKE HHK dékánja tájékoztatott az egyetemen folyó képzésekről.

Romulusz_NKE

Az NKE HHK-ra látogatott a Magyar Honvédség parancsnoka

2021. október 25. 10:46

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon (NKE HHK) tett látogatást dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka.