Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kollár Aliz tartalékos hadnagy

KIKNYP_csapatünnep (6)

Ha alakulatnap, akkor Balaton

2021. szeptember 14. 8:05

Idén is a Balaton partján találkozott csapatünnepe alkalmából az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsokság (MH KIKNYP) állománya.

20210804-latogatas 07

Bemutatkozott az új parancsnok

2021. augusztus 5. 8:51

Bemutatkozó látogatáson ismertette az elvárásait az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) vezetőivel Bozó Tibor vezérőrnagy, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság (MH TTP) új parancsnoka.

hadisír (13)

Közös hadisírgondozás a Bundeswehr katonáival

2021. július 28. 18:38

Közös hadisírgondozáson vesz részt az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság és a német Bundeswehr. A hadisírok felújítását a bajnai katonatemetőben és a Budaörsi Német-Magyar Katonatemető és Békepark területén végzik.

alakulatfutás_KIKNYP (4)

Katonák a futópályán

2021. július 17. 19:55

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság törzsének állománya teljesítette története első alakulatfutását a szomszédos Budapesti Honvéd Sportegyesület futópályáján. A közös sportolás nem csak az állóképességet javítja és tartja fenn, hanem a közösséget is összekovácsolja. Képgaléria!

Kiss Gábor (3)

„A honvédségnél eltöltött 27 évemre visszagondolva csak pozitív a véleményem”

2021. január 31. 9:32

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság érdekvédelmi nyilvántartásába került honvédségi nyugdíjasként Kiss Gábor színművész, aki a magyar kultúra napján látogatta meg a parancsnokság Toborzó és Érdekvédelmi Osztályát adategyeztetés és adatkezelési megállapodáskötés miatt. Honvédségi múltjáról és jelenlegi munkássága felől érdeklődtünk.

Toborzó szaktanfolyam (4)

Képességfejlesztő tanfolyam toborzási szakembereknek

2020. október 13. 8:27

Toborzó szaktanfolyamot tartott a Magyar Honvédség Parancsnokság Személyzeti Csoportfőnökség (MHP SZCSF) szeptember 28. és október 9. között.