Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MH Bakony Harckiképző Központ

motivációstábor_bakony (3)

Motivációs táborban bővítették ismereteiket a kadétok

2021. augusztus 31. 8:34

Az MH Bakony Harckiképző Központ háromnapos motivációs tábort szervezett a várpalotai Faller Jenő Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium leendő elsőéves kadétjai számára.

MH_BHK_kadétok (1)

Másodéves kadétok szakmai gyakorlata Várpalotán

2021. július 11. 9:33

Lőelméleti foglalkozást követően sikeres kispuska lövészetet hajtottak végre a másodéves várpalotai kadétok az MH Bakony Harckiképző Központban. A biztonsági rendszabályok betartása mellett megtartott lövészet után a tájékozódással kapcsolatos ismereteiket is frissítették.

hthe

Robbanótesteket semmisítenek meg a tűzszerészek

2021. július 6. 11:51

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred tűzszerészei a közelmúltban talált robbanótestek megsemmisítését végzik július 6-án, kedden az MH Bakony Harckiképző Központ „0" ponti lő- és gyakorlótéren kijelölt robbantási területén.

Kadét_szakmai_gyakorlat_BHK (2)

Szakmai gyakorlaton a várpalotai kadétok

2021. június 26. 10:25

Az MH Bakony Harckiképző Központ idén is biztosítja az ágazati szakképzésben résztvevő honvéd kadétok szakmai felkészítését, gyakorlati ismereteik bővítését és megszilárdítását.

Defender Europe 21  (1)

Újra látogathatók a gyakorlótéren átvezető kijelölt turistaútvonalak

2021. június 12. 13:22

Véget ért a Defender Europe 21 nemzetközi gyakorlatsorozat a Magyar Honvédség Központi Gyakorló- és Lőtér területén.

Blokkosított_kiképzés (4)

Blokkosított kiképzés Várpalotán

2021. május 8. 10:52

Úgynevezett blokkosított kiképzésen vettek részt az MH Bakony Harckiképző Központ katonái május első hetében. (Képgaléria!)

Véradás_BHK

Egy csepp vér – töretlen együttműködés a Magyar Vöröskereszttel

2021. április 3. 8:04

A területi vérellátó szervezet és az MH Bakony Harckiképző Központ évek óta működik együtt a jószándék és tenni akarás jegyében, nem hiába érdemelte ki a katonai szervezet a „Véradóbarát munkahely” címet.

iMILES_kiképzés (nyitó)

Megújult kiképző képesség

2020. november 30. 8:02

Az MH Bakony Harckiképző Központ feladatrendszerébe tartozó, valós szimulációs rendszer (iMILES) modernizálási folyamat részeként vettek részt kiképzésen az alakulat katonái az elmúlt hetekben.

MH_BHK_alapkiképzés (2)

A katonák teljesítették a kiképzés követelményeit

2020. november 11. 6:57

Az alapkiképzésük utolsó hetén robbantási foglalkozáson és kézigránát dobógyakorlaton vettek részt az MH Bakony Harckiképző Központhoz bevonult újoncok. A katonák a kiképzési terv alapján maradéktalanul teljesítették a követelményeket. Képgaléria!

Alapfelkészítés_Bakonykúti Kiképzőbázis (1)

Lőgyakorlatokkal folytatódott az alapkiképzés

2020. november 10. 7:17

Tereptan foglalkozásokon, valamint pisztoly- és gépkarabély lőgyakorlatokon vettek részt az alapkiképzésre bevonult újoncok az MH Bakony Harckiképző Központ Bakonykúti Kiképzőbázisán. A katonák az előírt lőgyakorlat teljesítése után a jövő héten tesznek esküt. Képgaléria!