Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Afgán nap a Szigeten!

Szöveg: Bleszkán Szilárd |  2012. augusztus 10. 18:09

Ahogy korábban a soproni VOLT-on, úgy a Sziget Fesztiválon is bemutatkozott az MH Civil-Katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ. Természetesen a CIMIC-esek mellett a már hagyományosnak számító programokra is sokan voltak kíváncsiak a HM Sajtóiroda és a Zrínyi Média Kft. munkatársai által üzemeltetett Seregnyi lehetőség pontján.

Augusztus 10-én, pénteken az MH Civil-Katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ mutatkozott be a Sziget Fesztiválon, a Seregnyi lehetőség pontján. A mindennap elérhető programok mellett a CIMIC-esekre is sokan kíváncsiak voltak a Magyar Honvédség standjánál. Igazi látványosságnak számítottak a katonák által megmutatott afgán köznapi és ünnepi viseletek. 

A Seregnyi lehetőség pontja iránt ezúttal is késő délután mutattak igazán érdeklődést a fesztiválozók, a „fegyversimogató" előtt ekkorra jelentős tömeg alakult ki. Ugyancsak sokan próbáltak csúcsot dönteni a repülőgép-szimulátorral. Sok próbálkozónak már csukott szemmel is sikerült pontosan repülnie…

A program természetesen szombaton is folytatódik, továbbra is minden fesztiválozót szeretettel várunk a Magyar Honvédség standjánál!

1595940016

 
1595940016
 
1595940016

 Fotó: Szecsey István