Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Animációs program Balatonkenesén

Szöveg: honvedelem.hu |  2011. július 5. 17:49

A tavaly nyári sikeres debütálás után idén is megkezdődött az animációs program a balatonkenesei Honvéd Üdülőben. Az animátorok lelkes csapata – az üdülő munkatársainak vezérletével – a főszezon tíz hetében szervez tartalmas és szórakoztató programokat az üdülővendégek számára.

A gyerekeket kézműves foglalkozások, játékos ügyességi vetélkedők, sportversenyek várják, a felnőttek pedig vízibicikli-, strandröplabda-, foci-, ulti-, póker és csocsóbajnokságban bizonyíthatják képességeiket. A tréfás családi vetélkedők mellett változatos kulturális programok várják az érdeklődőket: kéthetente csütörtökönként kiállítások nyílnak festők, üvegfestők és népi iparművészek munkáiból.

A programok sorában többek között fellép Straub Dezső, a Los Andinos és a Chili Salsa együttes, láthatjuk a Honvéd Együttes művészeit, a Honvéd Bakony Néptáncegyüttest és a HEMO Winner Versenytánc Egyesület táncosait is.  Augusztus 13-án „Arany szombat" elnevezéssel a strand területén várják nagyszabású bállal a vendégeket a szervezők.

Az animációs program a HM Bessenyei György Nonprofit Kft. budapesti központja, a veszprémi, várpalotai és székesfehérvári klubok, valamint a Honvéd Kulturális Egyesület csapatmunkájának, összefogásának eredményeként jött ismét létre.