Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Bázisfutás, harcászati kiképzés és haderőfejlesztés

Az elmúlt hét legizgalmasabb videói

Szöveg: honvedelem.hu |  2021. november 5. 7:18

Összeállításunkban az elmúlt hét leglátványosabb videóit tekinthetik meg.

Parancsnoki értekezlet és bázisfutás Szolnokon

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison tett látogatást a Magyar Honvédség parancsnoka. Dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy a Magyar Honvédség Parancsnokságának vezetői, illetve a soron következő negyedéves parancsnoki értekezleten tartott tájékoztatót. A program kora reggel közös futással kezdődött, amelyen - a Magyar Honvédség parancsnoka vezetésével - a laktanyában állomásozó alakulatok katonái vettek részt.

A teljes tudósítás itt elérhető.

Helikopter harcászati oktatói kiképzés a pápai bázisrepülőtéren

Repüléstörténelmet írt az Európai Védelmi Ügynökség által immáron hetedik alkalommal megrendezett Helikopter Harcászati Oktató-képző Gyakorlat. A program a helikopter személyzetek legmagasabb szintű harcászati kiképzését valósítja meg. Magyarország első ízben adott otthont a kiképzésnek az MH Pápa Bázisrepülőtéren.

A teljes tudósítás itt elérhető.

Új eszközök érkeztek

Új eszközökkel bővült a Magyar Honvédség objektum-karbantartó képessége. A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében beszerzett tíz darab nagy teljesítményű, modern New Holland T5.110 típusú traktor és a hozzájuk tartozó szerelvények a katonai reptereken, gyakorló- és lőtereken segítik majd a munkavégzést.

A teljes tudósítás itt elérhető.

Címkékhonvédelem