Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évértékelés és feladatszabás a Kiber- és Információs Műveleti Központban

Szöveg: MH KIMK | Fotó: a központ felvételei |  2022. április 13. 11:58

Balogh Péter ezredes, az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ parancsnoka megtartotta első évértékelő és feladatszabó értekezletét. A rendezvényen részt vett Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke, valamint prof. dr. Kovács László dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága kibervédelmi haderőnemi szemlélője is.

MH KIMK (2)

Balogh Péter ezredes ismertette a 2021-es évben végrehajtott feladatokat, külön kiemelve a határvédelemmel kapcsolatos teendőket, a külföldi és belföldi gyakorlatokon való kiemelkedő teljesítményt, az alakulatnál levő képzések fontosságát, majd megköszönte a tavalyi évben végzett, áldozatos munkáját a frissen megalakult szervezet katonáinak és honvédelmi alkalmazottainak. Kiemelte, hogy a 2022. január 1-jével megalakított alakulat állományától továbbra is ilyen feszes és hatékony szolgálatellátást vár el.

MH KIMK (5)

Bozó Tibor vezérőrnagy, valamint prof. dr. Kovács László dandártábornok is méltatta az alakulat személyi állományának teljesítményét, felkészültségét és eltökéltségét, egyben megköszönték erőn felüli munkájukat és elhivatottságukat.

Az állománygyűlés végén elismeréseket adtak át.