Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MH KIMK

KIMK_index2

Többszintű nemzetközi CIMIC tanfolyam Szentendrén

2022. június 1. 9:13

Hazánkban rendezték meg a NATO Civil-katonai Együttműködési alap (harcászati) és emelt szintű (törzstiszti) tanfolyamot és törzsgyakorlást.

MH KIMK (7)

Évértékelés és feladatszabás a Kiber- és Információs Műveleti Központban

2022. április 13. 11:58

Balogh Péter ezredes, az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ parancsnoka megtartotta első évértékelő és feladatszabó értekezletét. A rendezvényen részt vett Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke, valamint prof. dr. Kovács László dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága kibervédelmi haderőnemi szemlélője is.

CC (nyitó)

Húszéves az MNCG

2022. március 30. 11:43

Harminchetedik alkalommal rendezték meg a Többnemzeti CIMIC Csoport (Multinational CIMIC Group - MNCG) Koordinációs Bizottság ülését, nemzetközi találkozó keretén belül. A Magyar Honvédséget Somogyi János dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Hadműveleti Csoportfőnökség csoportfőnöke, Balogh Péter ezredes, az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ parancsnoka, valamint Guba István alezredes, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőnemi Szemlélőség (kibervédelmi) osztályvezetője képviselte.