Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MH KIMK

Gion_államtitkár_Szentendre (nyitó)

Államtitkári látogatás Szentendrén

2023. január 12. 15:50

A szentendrei Görgey laktanyában működő szervezetekkel ismerkedett látogatása során Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium védelmi stratégiáért és humánpolitikáért felelős államtitkára január 11-én.

1_3324

Cyber Coalition 2022

2022. december 9. 14:00

November végén, december elején zajlott le a világ egyik legnagyobb kibergyakorlata, a „Cyber Coalition 2022”, amely a NATO kiemelt éves kollektív kibervédelmi gyakorlata. A gyakorlaton a 26 NATO-szövetséges országból, valamint a meghívott Finnországból, Svédországból, Grúziából, Írországból, Japánból, Svájcból és az EU Katonai törzséből, több mint 1000 kibervédelmi szakember vett részt.

Powerful Word 2022_nyitó

A szavak erejével

2022. október 19. 18:04

Az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ katonái is részt vettek a Csehországban október 5-14-e között megrendezett Powerful Word 2022 (Erős Szó) elnevezésű gyakorlaton. A katonák a NATO V. cikkelye alapján folyó kollektív védelmi műveletek részeként úgynevezett nem kinetikus feladatokat hajtottak végre.

KIMK_index2

Többszintű nemzetközi CIMIC tanfolyam Szentendrén

2022. június 1. 9:13

Hazánkban rendezték meg a NATO Civil-katonai Együttműködési alap (harcászati) és emelt szintű (törzstiszti) tanfolyamot és törzsgyakorlást.

MH KIMK (7)

Évértékelés és feladatszabás a Kiber- és Információs Műveleti Központban

2022. április 13. 11:58

Balogh Péter ezredes, az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ parancsnoka megtartotta első évértékelő és feladatszabó értekezletét. A rendezvényen részt vett Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke, valamint prof. dr. Kovács László dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága kibervédelmi haderőnemi szemlélője is.

CC (nyitó)

Húszéves az MNCG

2022. március 30. 11:43

Harminchetedik alkalommal rendezték meg a Többnemzeti CIMIC Csoport (Multinational CIMIC Group - MNCG) Koordinációs Bizottság ülését, nemzetközi találkozó keretén belül. A Magyar Honvédséget Somogyi János dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Hadműveleti Csoportfőnökség csoportfőnöke, Balogh Péter ezredes, az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ parancsnoka, valamint Guba István alezredes, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőnemi Szemlélőség (kibervédelmi) osztályvezetője képviselte.