Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Focitorna Debrecenben

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. február 12. 14:08

Első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkel rendezték meg Debrecenben a MH 5. Bocskai István Lövészdandár által szervezett „Farsang Kupa” elnevezésű kispályás labdarúgó tornát február 8-án.

A dandár debreceni laktanyájában megrendezett viadalon a MH Műveleti Központ, a szentesi MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj, a Debreceni Honvéd Sport- és Diákegyesület, a debreceni dandár hódmezővásárhelyi alegységeinek, valamint az 5/24-es Bornemissza Gergely Felderítő Zászlóaljnak csapatai vettek részt, a társfegyveres szerveket pedig a hajdúhadházi rendőrkapitányság “válogatottja" képviselte.

A jó hangulatú rendezvényen végül is a Debreceni Honvéd Sport- és Diákegyesület labdarúgó szakosztályának csapata végzett az élen. Természetesen az ilyenkor szokásos különdíjak sem maradtak el, a torna legjobb játékosának Simai Gábort főtörzsőrmestert (MH 5/24 Bornemissza Gergely Felderítő Zászlóalj), a legjobb kapusnak Molnár László szakaszvezetőt (MH 5. Bocskai István Lövészdandár, Hódmezővásárhely helyőrség) választották, a torna gólkirálya pedig Tüdős Balázs törzsőrmester (Debreceni Honvéd Sport- és Diákegyesület) lett, aki egyúttal átvehette a hajdúhadházi rendőrkapitány által felajánlott ajándékkosarat is.