Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Folytatódik az oktatási intézmények fertőtlenítése

Szöveg: honvedelem.hu |  2021. március 29. 17:53

Újabb közoktatási intézményeket fertőtlenítettek a Magyar Honvédség alakulatainak katonái március 29-én, hétfőn.

MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj

A budapesti Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban és a nagygyimóti Mesevilág Óvodában fertőtlenítettek a székesfehérvári alakulat katonái március 29-én, hétfőn. A hét főből álló Biológiai Mentesítő Csoportok MOL Hygi Flow Rapiddal és hidegköd-képző eszközökkel fertőtlenítették a tantermeket, a csoportszobákat, a tornatermet, a közös helyiségeket, az irodákat, a folyosókat, valamint a vizesblokkokat, összesen több mint 10.000 négyzetméter felületen.

Szöveg és fotó: MH 93. PSVVZ

* * *

MH Pápa Bázisrepülőtér

A Bánfalvi Óvoda – Kindergarten Wandorf helyiségeit mentesítették a pápai alakulat katonái március 29-én Sopronban. Az intézmény épületét alkohol alapú fertőtlenítőszerrel permetezték végig. Az elvégzett biológiai fertőtlenítésnek köszönhetően biztonságos körülmények közé térhetnek vissza a gyermekek, amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi.

Szöveg: Pelsőci Miklós őrnagy
Fotó: Csiginé Cser Georgina önkéntes műveleti tartalékos főtörzsőrmester

* * *

MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár

Bagon fertőtlenítettek az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár katonái hétfőn. Az Arany János Általános Iskolába és az Iglice Napközi Otthonos Óvodába már biztonsággal térhetnek vissza a gyermekek.

Szöveg és fotó: MH BHD