Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Forgalomban a „toborzójárművek”

Szöveg: Márton Boglárka hadnagy | Fotó: MH KIKNYP |  2021. augusztus 23. 10:54

Az elmúlt hetekben helyi tömegközlekedési eszközökre is felkerültek az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság toborzó arculati elemei, a járműreklámokkal több nagyvárosban találkozhatnak a közlekedők.

Szolnok

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2019-ben új irányt vett a toborzásban, amely a honvédséget népszerűsítő arculati elemek megújítását is jelentette. A toborzással és kommunikációval foglalkozó szakemberek olyan modern dizájnt akartak megalkotni, amely a megújuló Magyar Honvédséget mutatja be, mind a katonák egyéni felszereléseit, mind a haditechnikai eszközparkot tekintve. Ennek eredményeképpen a Leopard 2A4HU harckocsi, a Lynx gyalogsági harcjármű és a H145M típusú helikopter is látható az általuk használt roll-upokon, sajtófalakon és molinókon.

Pécs

„A pandémia alatt számos új eljárást dolgoztunk ki, de hiszünk a hagyományos, »jól bevált« módszerekben is” – mondta a járműreklámok kapcsán Durgó Tamás alezredes, a parancsnokság toborzó és érdekvédelmi osztályvezetője. Durgó alezredes kiemelte: még csak néhány hete jelentek meg a tömegközlekedésben, de máris sok pozitív visszajelzést kaptak, és több olyan érdeklődőjük is volt, aki találkozott a hirdetéssel.

toborzójármű_nyitó

Kiplakátolt tömegközlekedési eszközök Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Egerben, Szegeden, Szolnokon, Békéscsabán és Tatabányán is közlekednek, de a győriek, szombathelyiek, zalaegerszegiek, veszprémiek, pécsiek és székesfehérváriak is láthatják őket a forgalomban. A honvédségi hirdetések október 31-ig biztosan szerepelnek majd a tömegközlekedésben, de a toborzók akár a későbbiekben is szeretnék erre a célra használni a járműveket.

Nyíregyháza
Címkéktoborzás