Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Győri katonák a Fájdalom Napján

Szöveg: Gyurán Gábor százados |  2012. június 17. 16:04

A Honvéd Arrabona SE és a Fightfit Team szervezésében rendezték meg a III. Győri Pain Day (Fájdalom Napja) elnevezésű maratoni, négyórás kettlebell-edzést a győri Aranyparton június 10-én.

1595937451
A lassan hagyományosnak tekinthető megmérettetést az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred állományába tartozó Mosonyi József törzsőrmester (RKC-1) és a székesfehérvári Kerekes Ferenc (RKC-1), valamint Érsek László edzők vezették le.

A gyökereit tekintve több száz éves, de csak néhány éve újra felfedezett sportág egyre népszerűbb a katonák körében is, köszönhetően rendkívüli hatékonyságának és egyszerűségének.

Az erő mellett kitartást, fegyelmet és hajlékonyságot követelő sport négyórás edzése valódi kihívás volt, és egyben bizonyíték a résztvevők számára, hogy mire is képesek valójában.

A 70 fős nemzetközi mezőnyben a Honvéd Arrabona SE 13 fővel képviseltette magát, akik házigazdaként a derekas helytállás mellett a rendezvény lebonyolításának oroszlánrészét is magukra vállalták, amiért mindenképp köszönet illeti őket.

1595937452

 Fotó: Jósvai Árpád törzsőrmester

Címkékrakétasport